-30%

Dubai lux – Boxmadras – 90×200

6.999 kr. 9.999 kr.

Eller kun 699.9 kr./md i 10 mdr. 0% i rente og gebyrer.
Få mere info i butikken
Farve
Topmadras

Fasthed

Ben

Se hvilken gavl som passer til denne seng

Fås i flere farver

Se flere gavle

Forventet levering 2-4 uger

Har du brug for hjælp?
Ring til Lars på telefon 71 74 77 73. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.

Print og tag med i butikken

Tryk “Print” og tag en udskrift af produktet med til din nærmeste Senge-Universet.

Varenummer (SKU): 33548-1-1-1-1-1-1 Kategorier: , , , , Tags: , , ,

Kig forbi vores butikker. Besøg os her: Aftensang 4, 6040 Egtved, Fuglsang Allé 24, 7000 Fredericia eller Borgergade 6, 7200 Grindsted

Vi tilbyder 30 dages prismatch. Finder du samme produkt hos konkurrenten, så matcher vi prisen. Det gælder også netpriser.

Vi leverer gerne din nye seng til adressen. uden beregning. Vi tilbyder også at installere og tilpasse din nye drømme senge.

Vores telefon er altid åben. Vi åbner også butikken for dig på alle tidspunkter af døgnet. Ring 71 74 77 73 og book en fremvisning.

Sammenlign

Udvalgt af Senge-Universet

Prisgaranti

Glade kunder

Rentefri finansiering

Book en fremvisning

Beskrivelse

Dubai lux - Boxmadras - 90x200

Med denne fantastiske boxmadras lover vi en søvn i særklasse. Den Dansk produceret seng sikre dig en høj kvalitet. Hvis du søger en boxmadras, der bare kan lidt ekstra er denne seng det rette valg for dig. Her får du en dansk produceret luksus boxmadrasseng.

Sov godt og drøm sødt i din nye seng

Se de mange fordele som følger med til Dubai lux – Boxmadras – 90×200. Det kan være det er dit perfekte match.

Flere farver

Du kan vælge denne boxmadras i flere forskellige farver, så den passer lige ind i din stil. Ønsker du en speciel farve, så tøv ikke med at kontakte os!

7-Zoners Pocket

Madrassen er bygget op omkring en 7-zonet latexmadras med antiskrid. Madrassen består af 85% naturlatex og 15% syntetisk latex.

25 Års Garanti

På denne seng får du 25 Års Garanti på fjedre og rammebrud. Når du handler i Senge-Universet kan du sove godt og trygt om natten. 

Fastheder

Vi tilbyder denne boxmadras i flere forskellige hårdheder, så du kan tilpasse den til dine behov. Vi anbefaler at du følger vores anvisninger, når du skal vælge din hårdhed.

Antiskrid

Med denne boxmadras får du antiskrid så topmadrassen bliver hvor den skal. Antiskrid er placeret mellem madrassen og topmadrassen.

Gratis ben

Du får naturligvis et sæt gratis ben med til din nye seng. Vi tilbyder som std. stålben eller egetræsben, som kommer i forskellige højder efter behov.

Nem og sikker handel

Du kan nemt og sikker handle din nye Dubai lux – Boxmadras – 90×200 hos Senge-Universet. Den seng hører under vores safe and secure koncept med følgende fordele:
  • Vi prismatcher denne seng
  • Gratis levering
  • 101 nats ombytning
  • Prøv sengen i en af vores butikker

Gør det for dig selv

Sådan gør du

1

Vælg den seng som passer til dine behov

Vælg i mellem de mange muligheder og tilpas den helt perfekte seng til dine eller jeres behov.

2

Bestil og få levering til kantsten

Bestil seng i ro og mag. Vi levere sengen gratis til kantsten og vi kan også hjælpe med opsætning og montering.

3

Nyd din nye seng og få mere overskud

Få mere ud af din nattesøvn og mere overskud i hverdagen med din helt nye seng! Det er hvad livet handler om.

Det siger vores kunder

Kathrine Andersen
Fantastiske senge og rådgivning
Læs mere
Fantastiske senge og rådgivning. Vi fik supergod seng & levering og til yderst fornuftige penge. Vi anbefaler Senge Universet til alle dem som ønsker en skøn seng og super rådgivning.
Susanne Nielsen
Rigtig fin service
Læs mere
Rigtig fin service - både i butik med god tid og serviceminded hjælp til at finde den rigtige seng og derefter levering med opstilling og instruktion.
Henrik
Fantastisk service uden lige
Læs mere
Fantastisk service uden lige! De to friske herre har styr på sagen og er god til at slå en handel. Jeg kan kun varmt anbefale Senge Universet i Fredericia.
Tidligere
Næste

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Yderligere information

Fasthed

, , ,

Farve

Ben

,

Antiskrid

Ja

Ramme

Polsteret

Garanti

25 års garanti på fjedre og rammebrud.

Komfortzoner

7-Zoners pocket

Fjedre

Pocket

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dubai lux – Boxmadras – 90×200”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag så hjælper vi dig med at komme et skridt tættere på den god nats søvn.

Jan Johansen Senge-Universet-min

Kontakt os i dag

Vi er klar alle 7 dage på telefon 71 74 77 73 eller mail info@senge-universet.dk.

Du finder Senge-Universet her: 

Egtved

 

 

Fredericia

Fuglsang Allé 24
7000 Fredericia

 

Grindsted

Borgergade 6
7200 Grindsted

Når du køber en seng hos os, skal du ikke bekymre dig om levering. Vi leverer altid sengen til din hoveddør og hvis montering ønskes, hjælper vi også gerne med det. Det eneste krav vi har er, at din bopæl er mellem 0-100 km. fra vores butikker.

 Hvis du bor længere væk end det, er du meget velkommen til at kontakte os – så finder vi en løsning. 

Det eneste du selv skal sørge for, er at bortskaffe en eventuel tidligere seng inden leverancen. 

Vi bestræber os på at give den bedst mulige service til alle vores kunder. Derfor leverer og monterer vi kvit og frit, hvis din bopæl er mellem 0-100 km. fra vores butikker. 

Leveringstiden for en seng er meget individuelt. Vi bestræber os på at levere din nye seng hurtigst muligt, men den præcise leveringstid kan først oplyses ved ordre. 

Når du køber en seng hos os, bliver den lavet specifikt til dig – du køber ikke lagervarer. 

Når sengen ankommer til vores lager, ringer vi dig op omgående og aftaler en dag, der passer begge parter. 

Vi er naturligvis kede af hvis produktet ikke lever op til dit ønske. Kontakt butikken hvor du har købt din seng, så finder vi en god løsning. 

Vælg den helt rigtige boxmadras

Når du skal vælge din nye boxmadras, skal du være opmærksom på flere egenskaber. En af de ting du skal være særligt opmærksom på, er at vælge den rigtige fasthed. Desto mere fast du vælger desto hårdere vil madrassen føles, hvilket er vores kunders foretrukne valg. Det vigtigste er, at boxmadrassen støtter din ryg, så din krop ligger i en naturlig position.

Vores anbefaling er, at hvis din vægt er under 75 kg, anbefaler vi en medium madras. Er din vægt over 75 kg, vil vi anbefale en fast madras. Er din vægt over 90 kg, vil en ultra fast madras være det helt rigtige for dig. 

Vi tilbyder altid vores kunder et gratis sengetjek. Du kan reservere en tid online, så du er sikker på, at vi har tid til dig, når du kommer. Vi hjælper med at finde den helt rigtige boxmadras og står klar til at besvare dine spørgsmål.

Når du skal finde den perfekte boxmadras, er det vores anbefaling, at du prøver flere forskellige madrasser. Under afprøvning skal du mærke efter i ryg, hofte og ben. Bliv gerne liggende i sengen i fem minutter og mærk godt efter. Du kan finde butikker og åbningstider her.

Når du køber en boxmadras i Senge-Universet, får du altid 101 nats ombytning. Vi ønsker, at du skal være glad for din nye seng! Derfor tilbyder vi en ombytning pr. ordre af sengens fasthed, som er gældende i 101 nat fra den dag, du modtog sengen. Du kan læse meget mere omkring dine muligheder her.

Find den perfekte madras

Vores erfaring viser, at det ikke altid er nemt at gennemskue markedet for madrasser. Et af de vigtigste elementer i en boxmadras er nemlig springmadrassen. Der findes et hav af forskellige typer springmadrasser, og derfor er det vigtigt, at du ikke udelukkende beslutter dig ud fra prisen. Vi anbefaler, at du sætter dig nøje ind i, hvad dine forventninger er til din madras – Levetid, hårdhed, tykkelse og meget mere. Vi forhandler kun kvalitetsmadrasser, så du er sikret lang levetid på dit køb. 

Vores topmadrasser er i højeste kvalitet. Med topmadrassen kan du selv bestemme, hvordan din nye seng skal føles at ligge i. Du kan nemlig sammensætte sengen helt efter dine behov, og vi hjælper dig gerne til det perfekte match! 

Du finder vores boxmadrasser i flere forskellige mål, bl.a.: 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm og skal du bruge specialmål, så tøv ikke med at kontakte os –  Vi finder en løsning.  

Sengegavl kan også fås til en boxmadras

Med en sengegavl til din nye boxmadras får du en flot seng i dit soveværelse. Du kender måske sengegavle fra flotte hoteller og ønsker du at få hotelstemning ind i soveværelset, så er en sengegavl det helt rigtige tilvalg for dig. En sengegavl er lækker og visuel flot at se på, og med de forskellige mønstre kan du finde et unikt look til dit soveværelse. Som bonus betyder sengegavlens polstring, at de er bløde og behagelige at sidde op ad, hvis du læser en god bog eller ser en film i sengen.

Boxmadrasser med garanti for god søvn

Det er vigtig for os, at du ligger godt i din nye boxmadras-seng. Derfor tilbyder vi 101 nats ombytning på alle vores boxmadrasser. Det giver dig mulighed for at teste madrassen derhjemme. Det tager ofte 60 dage, før kroppen helt har vænnet sig til din nye seng. Derfor kan du være helt tryg, når du handler hos Senge-Universet. 

Med den rigtig seng er du sikker på en optimeret søvnkvalitet. Vi ønsker, at du skal få mere overskud og energi i hverdagen, og hvis du er glad, så er vi også glade! Er du ikke tilfreds med din nye boxmadras, så kontakt den butik du har handlet sengen i – så finder vi en god løsning. 

Hvad er en boxmadras?

En boxmadras er den mest enkle og komplette sengeløsning, man kan få. Madrassen består af en træramme, 2 lag fjedre og polster. Alt sammen samlet i stof, fæstnet på trærammen og en madras ovenpå, som kan fås i mange forskellige tykkelser og materialer. Dette giver madrassen mere dybde og betyder samtidig, at områder som skulder og hofte har lidt mere at synke ned i, så man er sikker på, at ryggen bliver aflastet, som den skal.