-33%

Jupitor Sense – Kontinentalseng – 120×200

9.999 kr. 14.999 kr.

Eller kun 999.9 kr./md i 10 mdr. 0% i rente og gebyrer.
Få mere info i butikken
Farve
Topmadras

Fasthed

Ben

Se hvilken gavl som passer til denne seng

Fås i flere farver

Se flere gavle

Forventet levering 2-4 uger

Har du brug for hjælp?
Ring til Lars på telefon 71 74 77 73. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.

Print og tag med i butikken

Tryk “Print” og tag en udskrift af produktet med til din nærmeste Senge-Universet.

Varenummer (SKU): 33548-1-2 Kategorier: , , , , Tags: , , ,

Kig forbi vores butikker. Besøg os her: Aftensang 4, 6040 Egtved, Fuglsang Allé 24, 7000 Fredericia eller Borgergade 6, 7200 Grindsted

Vi tilbyder 30 dages prismatch. Finder du samme produkt hos konkurrenten, så matcher vi prisen. Det gælder også netpriser.

Vi leverer gerne din nye seng til adressen. uden beregning. Vi tilbyder også at installere og tilpasse din nye drømme senge.

Vores telefon er altid åben. Vi åbner også butikken for dig på alle tidspunkter af døgnet. Ring 71 74 77 73 og book en fremvisning.

Sammenlign

Udvalgt af Senge-Universet

Prisgaranti

Glade kunder

Rentefri finansiering

Book en fremvisning

Beskrivelse

Jupitor Sense - Kontinentalseng - 120x200

Med denne fantastiske kontinentalseng lover vi en søvn i særklasse. Den Dansk produceret seng sikre dig en høj kvalitet. Hvis du søger en kontinentalseng, der bare kan lidt ekstra er denne seng det rette valg for dig. Her får du en dansk produceret luksus kontinentalseng.

Sov godt og drøm sødt i din nye kontinentalseng

Se de mange fordele som følger med til Jupitor Sense – Kontinentalseng – 120×200. Det kan være det er dit perfekte match.

Flere farver

Du kan vælge denne kontinentalseng i flere forskellige farver, så den passer lige ind i din stil. Ønsker du en speciel farve, så tøv ikke med at kontakte os!

7-Zoners Pocket

Madrassen er bygget op omkring en 7-zonet latexmadras med antiskrid. Madrassen består af 85% naturlatex og 15% syntetisk latex.

25 Års Garanti

På denne seng får du 25 Års Garanti på fjedre og rammebrud. Når du handler i Senge-Universet kan du sove godt og trygt om natten. 

Fastheder

Vi tilbyder denne kontinentalseng i flere forskellige hårdheder, så du kan tilpasse den til dine behov. Vi anbefaler at du følger vores anvisninger, når du skal vælge din hårdhed.

Antiskrid

Med denne kontinentalseng får du antiskrid så topmadrassen bliver hvor den skal. Antiskrid er placeret mellem madrassen og topmadrassen.

Gratis ben

Du får naturligvis et sæt gratis ben med til din nye seng. Vi tilbyder som std. stålben eller egetræsben, som kommer i forskellige højder efter behov.

Nem og sikker handel

Du kan nemt og sikker handle din nye Jupitor Sense – Kontinentalseng – 120×200 hos Senge-Universet. Den seng hører under vores safe and secure koncept med følgende fordele:
  • Vi prismatcher denne seng
  • Gratis levering
  • 101 nats ombytning
  • Prøv sengen i en af vores butikker

Gør det for dig selv

Sådan gør du

1

Vælg den seng som passer til dine behov

Vælg i mellem de mange muligheder og tilpas den helt perfekte seng til dine eller jeres behov.

2

Bestil og få levering til kantsten

Bestil seng i ro og mag. Vi levere sengen gratis til kantsten og vi kan også hjælpe med opsætning og montering.

3

Nyd din nye seng og få mere overskud

Få mere ud af din nattesøvn og mere overskud i hverdagen med din helt nye seng! Det er hvad livet handler om.

Det siger vores kunder

Kathrine Andersen
Fantastiske senge og rådgivning
Læs mere
Fantastiske senge og rådgivning. Vi fik supergod seng & levering og til yderst fornuftige penge. Vi anbefaler Senge Universet til alle dem som ønsker en skøn seng og super rådgivning.
Susanne Nielsen
Rigtig fin service
Læs mere
Rigtig fin service - både i butik med god tid og serviceminded hjælp til at finde den rigtige seng og derefter levering med opstilling og instruktion.
Henrik
Fantastisk service uden lige
Læs mere
Fantastisk service uden lige! De to friske herre har styr på sagen og er god til at slå en handel. Jeg kan kun varmt anbefale Senge Universet i Fredericia.
Tidligere
Næste

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Yderligere information

Fasthed

, , ,

Ben

,

Antiskrid

Ja

Ramme

Polsteret

Komfortzoner

7-Zoners pocket

Farve

Garanti

25 års garanti på fjedre og rammebrud.

Fjedre

Pocket

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jupitor Sense – Kontinentalseng – 120×200”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag så hjælper vi dig med at komme et skridt tættere på den god nats søvn.

Jan Johansen Senge-Universet-min

Kontakt os i dag

Vi er klar alle 7 dage på telefon 71 74 77 73 eller mail info@senge-universet.dk.

Du finder Senge-Universet her: 

Egtved

 

 

Fredericia

Fuglsang Allé 24
7000 Fredericia

 

Grindsted

Borgergade 6
7200 Grindsted

Når du køber en seng hos os, skal du ikke bekymre dig om levering. Vi leverer altid sengen til din hoveddør og hvis montering ønskes, hjælper vi også gerne med det. Det eneste krav vi har er, at din bopæl er mellem 0-100 km. fra vores butikker.

 Hvis du bor længere væk end det, er du meget velkommen til at kontakte os – så finder vi en løsning. 

Det eneste du selv skal sørge for, er at bortskaffe en eventuel tidligere seng inden leverancen. 

Vi bestræber os på at give den bedst mulige service til alle vores kunder. Derfor leverer og monterer vi kvit og frit, hvis din bopæl er mellem 0-100 km. fra vores butikker. 

Leveringstiden for en seng er meget individuelt. Vi bestræber os på at levere din nye seng hurtigst muligt, men den præcise leveringstid kan først oplyses ved ordre. 

Når du køber en seng hos os, bliver den lavet specifikt til dig – du køber ikke lagervarer. 

Når sengen ankommer til vores lager, ringer vi dig op omgående og aftaler en dag, der passer begge parter. 

Vi er naturligvis kede af hvis produktet ikke lever op til dit ønske. Kontakt butikken hvor du har købt din seng, så finder vi en god løsning. 

Vi hjælper dig med at vælge mellem vores forskellige senge

Prøv vores nye sammenligningsmulighed

Sov som en drøm i en kontinentalseng

Med en kontinentalseng får du en rigtig god komfort, fordi en kontinentalseng er opbygget af tre forskellige lag – en underseng af bæreskum, en springmadras med pocket-fjedre og en topmadras. Sengens tre lag er med til at sikre dig optimal liggekomfort og vigtigst af alt en god nats søvn. Hos Senge-Universet får du 10 års garanti på vores madrasser, så du kan sove helt uden bekymringer.

Få mere ud af hverdagen og nyd krop og sjæl. Når du sover godt, får kroppens batterier lov til at lade op, så du kan stå op til en positiv dag fyldt med energi og overskud. Vi er eksperter på området, og handler du i vores butikker, hjælper vi gerne med råd og vejledning til, hvordan du kommer til at sove endnu bedre. Vil du blive klogere på din søvn, så besøg en af vores butikker. Du finder butikkerne her.

Når du køber en madras til din kontinentalseng i Senge-Universet, får du altid 101 nats ombytning. Vi ønsker, at du skal være glad for din nye seng! Derfor tilbyder vi en ombytning pr. ordre af sengens fasthed, som er gældende i 101 nat fra den dag, du modtog sengen. Du kan læse meget mere om dine muligheder her.

Find den perfekte madras

Vores erfaring viser, at det ikke altid er nemt at gennemskue markedet for madrasser. Et af de vigtigste elementer i en kontinentalseng er det midterste lag, nemlig springmadrassen. Der findes et hav af forskellige typer springmadrasser, og derfor er det vigtigt, at du ikke udelukkende beslutter dig ud fra prisen. Vi anbefaler, at du sætter dig nøje ind i, hvad dine forventninger er til din madras – Levetid, hårdhed, tykkelse og meget mere. Vi forhandler kun kvalitetsmadrasser, så du er sikret en lang levetid på dit køb. 

Vores topmadrasser er i højeste kvalitet. Med topmadrassen kan du selv bestemme, hvordan din nye senge skal føles at ligge i. Du kan nemlig sammensætte en kontinentalseng helt efter dine behov, og vi hjælper dig gerne til det perfekte match! 

Du finder vores kontinentalsenge i flere forskellige mål bl.a.: 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm og skal du bruge specialmål, så tøv ikke med at kontakte os – vi finder en løsning.  

Overvej en sengegavl når du køber ny kontinentalseng

Med en sengegavl til din nye kontinentalseng får du en flot seng i dit soveværelse. Du kender måske sengegavle fra flotte hoteller og ønsker du at få hotelstemning ind i soveværelset, så er en sengegavl det helt rigtige tilvalg for dig. En sengegavl er lækker og visuelt flot at se på, og med de forskellige mønstre kan du finde et unikt look til dit soveværelse. Som bonus betyder sengegavlens polstring, at de er bløde og behagelige at sidde op ad, hvis du læser en god bog eller ser en film i sengen.

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er en seng med flere lag, som giver en god højde på sengen, blødhed og et mere eksklusivt udtryk end en boxmadras.
De forskellige lag kan have forskellige opbygninger. Nogle består af et bundlag af bæreskum med en madras ovenpå. Andre består af et bundlag af fjedre med en madras ovenpå. Og en helt tredje slags består af et dobbeltfjedret bundlag med en madras ovenpå. De er alle sammen lavet til at give forskellige former for komfort og dybde i sengen. Kontinentalsengene fås i forskellige størrelser. Vælg mellem klassiske stoftyper og farver eller vær med på trenden og køb din nye seng i luksus Velour eller fløjl i de lækreste farver.

Hvilken kontinentalseng er bedst?

Det handler om at få den bedste søvn som overhovedet muligt. Derfor skal du lytte til din krop og personlige behov,  når du skal vælge din nye kontinentalseng. Vi anbefaler, at du fokusere på følgende 4 punkter:

  1. Vælg den fasthed som passer til din kropsvægt
  2. Vær opmærksom på din soveposition
  3. Vælg en seng med 7 komfortzoner
  4. Vælg en topmadras som matcher din kropstemperatur

Du får altså den perfekt kontinentalseng, hvis du kan matche dit valg med dine behov. Vi anbefaler altid, at du besøger din lokale Senge-Universet, hvor du kan få professionel rådgivning og se nærmere på de mange forskellige senge.