-31%

Dubai Lux – Kontinentalseng – 90×200

8.999 kr. 12.999 kr.

Eller kun 899.9 kr./md i 10 mdr. 0% i rente og gebyrer.
Få mere info i butikken
Farve
Topmadras

Fasthed

Ben

Se hvilken gavl som passer til denne seng

Fås i flere farver

Hydrus gavl 1.999 kr.
Chesterfield gavl 3.799 kr.
Se flere gavle
Venedig gavl 2.499 kr.
Roma gavl 2.499 kr.

Forventet levering 2-4 uger

Har du brug for hjælp?
Ring til Jan på telefon 71 74 77 73. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig.

Varenummer (SKU): 33548-1-1-1-1-2-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 Kategorier: , , , , Tags: , , ,

Kig forbi vores butikker. Besøg os her: Aftensang 4, 6040 Egtved, Fuglsang Allé 24, 7000 Fredericia eller Borgergade 6, 7200 Grindsted

Vi tilbyder 30 dages prismatch. Finder du samme produkt hos konkurrenten, så matcher vi prisen. Det gælder også netpriser.

Vi leverer gerne din nye seng til adressen. uden beregning. Vi tilbyder også at installere og tilpasse din nye drømme senge.

Vores telefon er altid åben. Vi åbner også butikken for dig på alle tidspunkter af døgnet. Ring 71 74 77 73 og book en fremvisning.

Udvalgt af Senge-Universet

Prisgaranti

Glade kunder

Rentefri finansiering

Book en fremvisning

Beskrivelse

Dubai Lux – Kontinentalseng – 90×200

Med denne fantastiske kontinentalseng lover vi en søvn i særklasse. Den Dansk produceret seng sikre dig en høj kvalitet. Hvis du søger en kontinentalseng, der bare kan lidt ekstra er denne seng det rette valg for dig. Her får du en dansk produceret luksus kontinentalseng.

Sov godt og drøm sødt i din nye kontinentalseng

Se de mange fordele som følger med til Dubai Lux – Kontinentalseng – 90×200. Det kan være det er dit perfekte match.

Flere farver

Du kan vælge denne kontinentalseng i flere forskellige farver, så den passer lige ind i din stil. Ønsker du en speciel farve, så tøv ikke med at kontakte os!

7-Zoners Pocket

Madrassen er bygget op omkring en 7-zonet latexmadras med antiskrid. Madrassen består af 85% naturlatex og 15% syntetisk latex.

25 Års Garanti

På denne seng får du 25 Års Garanti på fjedre og rammebrud. Når du handler i Senge-Universet kan du sove godt og trygt om natten. 

Fastheder

Vi tilbyder denne kontinentalseng i flere forskellige hårdheder, så du kan tilpasse den til dine behov. Vi anbefaler at du følger vores anvisninger, når du skal vælge din hårdhed.

Antiskrid

Med denne kontinentalseng får du antiskrid så topmadrassen bliver hvor den skal. Antiskrid er placeret mellem madrassen og topmadrassen.

Gratis ben

Du får naturligvis et sæt gratis ben med til din nye seng. Vi tilbyder som std. stålben eller egetræsben, som kommer i forskellige højder efter behov.

98% af vores anmeldelser er Fremragende på Trustpilot

Vi samler på glade og udhvilet kunder. Vi glæder os til at kunne hjælpe dig! 

Trustpilot

4,8 Fremragende 

Nem og sikker handel

Du kan nemt og sikker handle din nye Dubai Lux – Kontinentalseng – 90×200 hos Senge-Universet. Den seng hører under vores safe and secure koncept med følgende fordele:

Gør det for dig selv

Sådan gør du

1

Vælg den seng som passer til dine behov

Vælg i mellem de mange muligheder og tilpas den helt perfekte seng til dine eller jeres behov.

2

Bestil og få levering til kantsten

Bestil seng i ro og mag. Vi levere sengen gratis til kantsten og vi kan også hjælpe med opsætning og montering.

3

Nyd din nye seng og få mere overskud

Få mere ud af din nattesøvn og mere overskud i hverdagen med din helt nye seng! Det er hvad livet handler om.

Det siger vores kunder

Kathrine Andersen
Fantastiske senge og rådgivning
Læs mere
Fantastiske senge og rådgivning. Vi fik supergod seng & levering og til yderst fornuftige penge. Vi anbefaler Senge Universet til alle dem som ønsker en skøn seng og super rådgivning.
Susanne Nielsen
Rigtig fin service
Læs mere
Rigtig fin service - både i butik med god tid og serviceminded hjælp til at finde den rigtige seng og derefter levering med opstilling og instruktion.
Henrik
Fantastisk service uden lige
Læs mere
Fantastisk service uden lige! De to friske herre har styr på sagen og er god til at slå en handel. Jeg kan kun varmt anbefale Senge Universet i Fredericia.
Tidligere
Næste

Læs flere anmeldelser på Trustpilot

Yderligere information

Antiskrid

Ja

Ben

,

Ramme

Polsteret

Komfortzoner

7-Zoners pocket

Farve

Garanti

25 års garanti på fjedre og rammebrud.

Fjedre

Pocket

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Dubai Lux – Kontinentalseng – 90×200”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ofte stillede spørgsmål om Dubai Lux – Kontinentalseng – 90×200

Har du brug for hjælp vedr. Dubai Lux – Kontinentalseng – 90×200? Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag så hjælper vi dig med at komme et skridt tættere på den god nats søvn.
Jan Johansen Senge-Universet-min

Kontakt os i dag

Vi er klar alle 7 dage på telefon 71 74 77 73 eller mail info@senge-universet.dk.

Hos Senge-Universet har vi hele tre forskellige adresser, hvor du kan besøge os og se vores store udvalg af senge og tilbehør.

Vi har en butik beliggende på Aftensang 4 i Egtved, hvor vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige seng til dig og dine behov.

Derudover finder du os også på Fuglsang Allé 24 i Fredericia og på Borgergade 6 i Grindsted, så uanset hvor i området du befinder dig, er der altid en Senge-Universet butik i nærheden.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at finde din drømmeseng!

Når du bestiller en seng hos Senge-Universet, er levering til din hoveddør altid inkluderet i prisen, og hvis du ønsker montering, hjælper vi også gerne med det. Vi tilbyder gratis levering til kunder, der bor inden for 0-100 km fra vores butikker. Hvis du bor længere væk, kan du kontakte os, og vi vil finde en løsning sammen.

Men vi vil gerne gå endnu længere for at sikre din tilfredshed. Vi tilbyder en ekstraordinær service, hvor vi bærer din nye seng helt ind i dit hjem, hvis du bor inden for 30 km fra en af vores butikker. Og det bedste er, at denne service er helt gratis for dig! Hvis du bor mere end 30 km væk, vil vores erfarne fragtmænd stadig bære din seng ind i dit hjem for en lille ekstra omkostning på kun 499 kr.

Du behøver ikke bekymre dig om noget, da vores mål hos Senge-Universet er at gøre hele købsoplevelsen så problemfri og bekvem som muligt for vores kunder. Det eneste du skal sørge for er at bortskaffe en eventuel tidligere seng inden leverancen. Så læn dig tilbage og slap af, og lad os tage os af resten.

Vi ønsker at give vores kunder den bedst mulige service og oplevelse, når de køber en seng hos os. Derfor tilbyder vi gratis levering helt til kantsten, hvis din bopæl er mellem 0-100 km fra en af vores butikker. Men vi ønsker også at tilbyde ekstra services til vores kunder, og derfor har vi forskellige muligheder for levering og montering, som kan tilkøbes.

For eksempel kan vi bære sengen op og ind i dit hjem for 250 kr., eller vi kan også tilbyde at bære sengen op og ind og montere den for 650 kr. Hvis du ønsker at slippe for besværet med at bortskaffe din gamle seng, kan vi også tilbyde at bære den gamle seng ud og bære den nye seng op og ind for 650 kr. Hvis du ønsker at få alle disse services på én gang, tilbyder vi også en pakkeløsning til en pris på 999 kr.

Uanset hvilken løsning du vælger, kan du være sikker på, at vores erfarne og professionelle fragtmænd vil sørge for at levere og montere din nye seng på en praktisk og bekvem måde. Hos Senge-Universet ønsker vi at gøre hele købsoplevelsen så problemfri og tilfredsstillende som muligt for vores kunder.

Når du køber en seng hos os, skal du være opmærksom på, at leveringstiden kan variere afhængigt af flere faktorer.

Vi bestræber os altid på at levere din nye seng så hurtigt som muligt, men da hver seng er lavet specifikt til dig og ikke er en lagervare, kan leveringstiden variere. Derfor kan den præcise leveringstid først oplyses, når din ordre er behandlet.

Når din seng er klar til levering, ringer vi dig op med det samme for at aftale en dag, der passer dig bedst. På den måde kan du sikre, at leveringen passer ind i din tidsplan og du kan glæde dig til at tage imod din nye seng.

Vi ønsker, at du skal føle dig glad og tilfreds med din nye seng fra Senge-Universet. Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, vil vi gerne hjælpe dig med at finde en løsning.

Du kan kontakte butikken, hvor du købte din seng, og vi vil arbejde sammen med dem for at finde den bedste måde at hjælpe dig på. Hvis du har købt din seng direkte fra os, kan du ringe til vores telefonnummer, som du finder i teksten.

Vi tilbyder en 101-nats ombytningsret på sengens kerne, så du har god tid til at afgøre, om din nye seng opfylder dine forventninger. Hvis du ønsker at bytte sengens kerne, er det vigtigt for os, at det er nemt og bekvemt for dig. Derfor skal ombytningskernen pakkes forsvarligt ind i plastik og placeres let tilgængeligt for en fragtmand.

Vi opkræver et mindre gebyr på 599 kr. i forsendelsesomkostninger, hvis du ønsker at ombytte sengens kerne. Hvis du ønsker at ombytte benene på din seng, kan de sendes til os på almindelige forsendelsesvilkår via Postnord, GLS, DAO m.fl.

Vores mål er at sikre, at du er glad og tilfreds med dit køb fra Senge-Universet, så hvis der er noget, vi kan gøre for at hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os. Vi vil altid være her for at hjælpe dig og sørge for, at du får den bedste søvnoplevelse muligt.

Vi hjælper dig med at vælge mellem vores forskellige senge

Prøv vores nye sammenligningsmulighed

Vælg en Dubai Lux – Kontinentalseng – 90×200 efter dine præferencer og behov

Når du vælger din nye Dubai Lux – Kontinentalseng – 90×200, er det vigtigt at tage højde for dine personlige præferencer og behov. Hvis du f.eks. har brug for ekstra opbevaringsplads, kan du vælge en seng med opbevaring i form af skuffer eller rum under sengen. Hvis du derimod ønsker en mere minimalistisk seng, kan du vælge en seng uden hovedgavl eller med en enkel og stilren hovedgavl.
Vores udvalg af Dubai Lux – Kontinentalseng – 90×200 omfatter også senge i forskellige materialer og design. Du kan f.eks. vælge en seng i læder eller stof, eller en seng med et mere moderne eller klassisk design. Uanset hvilken type seng du vælger, kan du være sikker på, at du får en seng af høj kvalitet og med en god komfort.

Køb en Dubai Lux – Kontinentalseng – 90×200 i Senge-Universet

Når du køber din nye Dubai Lux – Kontinentalseng – 90×200 hos Senge-Universet, kan du vælge at få den leveret direkte til din dør eller selv afhente den i et af vores varehuse. Vi tilbyder også forskellige betalingsmuligheder, så du kan vælge den betalingsmetode, som passer bedst til dig. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige seng til dit soveværelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen hos Senge-Universet.
Vores lagerbeholdningen af Dubai Lux – Kontinentalseng – 90×200 kan variere, afhængigt af efterspørgslen og andre faktorer. Kontakt din lokale Senge-Universet på telefon 71 74 77 73 for at få mere præcise oplysninger om lagerbeholdningen af kontinentalsenge i denne størrelse.

Sov som en drøm i en Dubai Lux – Kontinentalseng – 90×200

Med en kontinentalseng får du en rigtig god komfort, fordi en kontinentalseng er opbygget af tre forskellige lag – en underseng af bæreskum, en springmadras med pocket-fjedre og en topmadras. Sengens tre lag er med til at sikre dig optimal liggekomfort og vigtigst af alt en god nats søvn. Hos Senge-Universet får du 10 års garanti på vores madrasser, så du kan sove helt uden bekymringer.

Få mere ud af hverdagen og nyd krop og sjæl. Når du sover godt, får kroppens batterier lov til at lade op, så du kan stå op til en positiv dag fyldt med energi og overskud. Vi er eksperter på området, og handler du i vores butikker, hjælper vi gerne med råd og vejledning til, hvordan du kommer til at sove endnu bedre. Vil du blive klogere på din søvn, så besøg en af vores butikker. Du finder butikkerne her.

Når du køber en madras til din kontinentalseng i Senge-Universet, får du altid 101 nats ombytning. Vi ønsker, at du skal være glad for din nye seng! Derfor tilbyder vi en ombytning pr. ordre af sengens fasthed, som er gældende i 101 nat fra den dag, du modtog sengen. Du kan læse meget mere om dine muligheder her.

Overvej en sengegavl når du køber ny kontinentalseng

Med en sengegavl til din nye kontinentalseng får du en flot seng i dit soveværelse. Du kender måske sengegavle fra flotte hoteller og ønsker du at få hotelstemning ind i soveværelset, så er en sengegavl det helt rigtige tilvalg for dig. En sengegavl er lækker og visuelt flot at se på, og med de forskellige mønstre kan du finde et unikt look til dit soveværelse. Som bonus betyder sengegavlens polstring, at de er bløde og behagelige at sidde op ad, hvis du læser en god bog eller ser en film i sengen.

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er en seng med flere lag, som giver en god højde på sengen, blødhed og et mere eksklusivt udtryk end en boxmadras.
De forskellige lag kan have forskellige opbygninger. Nogle består af et bundlag af bæreskum med en madras ovenpå. Andre består af et bundlag af fjedre med en madras ovenpå. Og en helt tredje slags består af et dobbeltfjedret bundlag med en madras ovenpå. De er alle sammen lavet til at give forskellige former for komfort og dybde i sengen. Kontinentalsengene fås i forskellige størrelser. Vælg mellem klassiske stoftyper og farver eller vær med på trenden og køb din nye seng i luksus Velour eller fløjl i de lækreste farver.

Hvilken kontinentalseng er bedst?

Det handler om at få den bedste søvn som overhovedet muligt. Derfor skal du lytte til din krop og personlige behov,  når du skal vælge din nye kontinentalseng. Vi anbefaler, at du fokusere på følgende 4 punkter:

  1. Vælg den fasthed som passer til din kropsvægt
  2. Vær opmærksom på din soveposition
  3. Vælg en seng med 7 komfortzoner
  4. Vælg en topmadras som matcher din kropstemperatur

Du får altså den perfekt kontinentalseng, hvis du kan matche dit valg med dine behov. Vi anbefaler altid, at du besøger din lokale Senge-Universet, hvor du kan få professionel rådgivning og se nærmere på de mange forskellige senge.

En kontinental seng er en type seng, der består af tre lag. Den nederste del er en boxmadras, den midterste del er en fjedrende madras og den øverste del er en topmadras.

Fordelen ved en kontinentalseng er, at den giver en høj grad af komfort og støtte til kroppen. De tre lag madrasser i kombination med en stabil sengeramme giver en god liggekomfort, der hjælper med at mindske smerter i ryg, nakke og skuldre.

Det afhænger af den enkelte persons behov og præferencer. En kontinentalseng kan give bedre støtte og komfort, men en boxmadras kan være mere økonomisk og mere fleksibel i forhold til valg af sengebund og sengegavl.

Det afhænger af den enkelte persons behov og præferencer. En kontinentalseng kan give en højere grad af komfort og støtte, men det kan også være en dyrere investering end andre sengealternativer. Det er vigtigt at prøve forskellige senge og madrasser for at finde den bedste løsning til ens individuelle behov.