-46%
Eller kun 749.95 kr./md i 20 mdr. 0% i rente og gebyrer.
Få mere info i butikken

27.898,00 kr. 14.999,00 kr.

5-Zonet pocket
Bæreskum i bunden
Inkl. alm. 60 mm latex/celsius topmadras
Inkl. stålben
Udstillingsmodel i alle butikker

Levering 30 – 45 dage

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , ,

Showroom

Læs mere

Gratis levering

Læs mere

Prisgaranti

Læs mere

Book tid

Læs mere

Kig forbi vores butikker. Besøg os her: Aftensang 4, 6040 Egtved, Fuglsang Allé 24, 7000 Fredericia eller Borgergade 6, 7200 Grindsted

Vi tilbyder 30 dages prismatch. Finder du samme produkt hos konkurrenten, så matcher vi prisen. Det gælder også netpriser.

Vi leverer gerne din nye seng til adressen. uden beregning. Vi tilbyder også at installere og tilpasse din nye drømme senge.

Vores telefon er altid åben. Vi åbner også butikken for dig på alle tidspunkter af døgnet. Ring 71 74 77 73 og book en fremvisning.

Udvalgt af Senge-Universet

Prisgaranti

Glade kunder

Rentefri finansiering

Book en fremvisning

Beskrivelse

Du fortjener en god nats søvn

Vi udvælger altid sortiment af senge med omhu. Vi dykker ned i produktet og sikre at vores kunder for en helt særlig oplevelse, når de køber hos Senge-Universet. Det gælder også denne fantastiske seng fra Bronz. Bronz er en 5-Zonet pocket som giver den helt rigtige støtte. Med en bund i bæreskum er du helt sikker på at nattesøvnen er intakt. Med en 60 mm latex topmadras er Bronz en del vores bestseller og det er vi stolte af.

Det er vejen til velvære

Når du lægger dig på denne 60 mm latex topmadras, finder din krop sig straks til ro. Topmadrassen er specielt lavet med ekstra ventilering, så du sikret en god temperatur gennem hele din søvn. Vi mener det når vi siger, at vi tilbyder nogle af landets bedste topmadrasser til prisen. Varme ubehagelige nætter er netop slut, nu hvor du skal sove med denne fantastiske top madras.

Se din seng inden du køber

Du er altid velkommen i vores butik i Egtved eller i Fredericia. Her har vi udstillingsmodeller af vores senge og madrasser, så du kan prøve dem og finde ud af, hvad du bedst kan lide og vi står altid klar til at rådgive dig, så du kan købe det helt rigtige produkt.

Faglig betjening

Vi er specialister i senge. Dette betyder, at du som kunde bliver vejledt af en sælger med erfaring, og som ved, hvad de snakker om. Du modtager en individuel, personlig service på et højt niveau, der tager specifikt udgangspunkt i dine behov.

Yderligere information

Farve

,

Fasthed

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bronz – Kontinentalseng – 210×210 cm”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ofte stillede spørgsmål

Har du brug for hjælp? Få svar på de mest stillede spørgsmål. Kan du ikke finde svar på dine spørgsmål, så hold dig ikke tilbage, kontakt os i dag så hjælper vi dig med at komme et skridt tættere på den god nats søvn.

Kontakt os i dag

Vi er klar alle 7 dage på telefon 71 74 77 73 eller mail info@senge-universet.dk.

Du finder Senge-Universet her: 

Egtved

 

 

Fredericia

Fuglsang Allé 24
7000 Fredericia

 

Grindsted

Borgergade 6
7200 Grindsted

Vi køre din nye seng lige til døren. Vi leverer i hele butikkens nærområde. Spørg efter gratis levering i nærmeste butik.

Vi leverer kvit og frit. Vi montere også gerne din nye seng. 

Det er forskelligt fra seng til seng. Vi bestræber os på at leverer din nye seng indenfor 5 hverdage. 

Vi er naturligvis kede af hvis produktet ikke lever op til dit ønske. Kontakt butikken hvor du har købt din seng, så finder vi en god løsning.