Senge-Universet Grindsted

Kvalitets senge til lave priser i Grindsted. Besøg vores butik på Borgergade 6, 7200 Grindsted

Book en tid online

Udfyld vores formular og book en tid til en fremvisning af din nye seng. 

Du kan altid skrive til os og ændre gældende tidpunkt. 

Ring til os

Mandag – Lørdag:
kl. 08:00 – 20:00

Besøg vores shop

Se vores store udvalg på vores webshop! Du kan altid booke en tid til en fremvisning af din næste seng

Adresse

Borgergade 6
7200 Grindsted

Få et godt tilbud i Senge-Universet Grindsted

Velkommen til Senge-Universet i Grindsted.

Når du træder ind i vores butik i Grindsted, vil du opleve en rummelig og flot butik, hvor vi sætter dig og dine behov i centrum.

Vores største ønske er nemlig, at du får en behagelig og grundig vejledning i valget af din næste seng. Hvis du har særlige udfordringer såsom søvnmangel eller smerter i forbindelse med søvn, står vi også klar til at rådgive dig om den sengetype, du har brug for.

Danmarks måske mest grundige eksperter I Grindsted har vi et stort udvalg af forskellige sengetyper og kombinationer af sengens klassiske
bestanddele: ben, fastheder, topmadrasser og meget mere.

Det giver selvfølgelig en masse muligheder for at sammensætte lige præcis den seng, som passer til dig. Men bare rolig – vi er der for dig, så du vælger helt rigtigt. Vi anbefaler altid, at du prøver de forskellige senge i vores butik, så du får en konkret fornemmelse af sengetyperne. Som i vores øvrige butikker forhandler vi kun med produkter af høj kvalitet, så din seng holder i mange år. 

Vi følger altid med markedets nye trends og innovation, som optimerer din søvn.

Vi byder dig varmt velkommen butikken i Grindsted drives af Lars.
Vi elsker at møde vores kunder i øjenhøjde og står altid klar med en varm kop kaffe eller en kold vand i Senge-Universet. Når du ankommer til Senge-Universet i Grindsted, vil vi derfor gøre alt hvad vi kan for, at du får en personlig og tillidsfuld oplevelse i butikken. En seng er nemlig mere end bare en madras – det er i høj grad også dit helbred og din livskvalitet.

Derfor foretager vi også gerne en screening af din krop, så vi finder den helt perfekte seng til dig. Senge af høj kvalitet I Senge-Universet kunne vi ikke drømme om at gå på kompromis med kvalitetssenge til en fair pris. Din seng skal passe til din hverdag og de udfordringer, som du har. Ligesom der er forskel på mennesker, er der også forskel på vores senge.

Kom forbi Senge-Universet i Grindsted og lad os hjælpe dig med at finde sengen til dit livs søvn.

Find vej til Senge-Universet Grindsted