Hvordan vedligeholder jeg bedst min seng?

Din nye madras fra Senge-Universet er en kvalitetsmadras designet til at give optimal komfort. Der anvendes kun de bedst og mest elastiske materialer, som giver optimal komfort i madrassen.

Materialernes elastisitet vil naturligt med tiden ændre sig, det har ingen indvirkning på madrassens komfort og trykfordelene evne. Det er normalt at højden på madrassen eller topmadrassen kan blive reduceret forskellige steder, som følge af kroppens tryk. En højde reduktion på mindre end 25 mm er ikke omfattet af garantien og beregnes som almindelig tilpasning til den enkelte person. Hvis madrassen har en reduktion i tykkelsen på mere end 25 mm uden betræk, når madrassen ligger på et plant underlag, fx på et gulv, kan der være tale om en sætning. I så fald kan forhandleren kontaktes.

Sådan vedligeholder og rengøre du din seng

Sætning i madrassen modvirkes ved at vende madrassen så ofte som muligt. Der byttes om på hoved- og fodende, samt for- og bagsiden. Madrassens kanter er ikke beregnet til at sidde på i længere tid adgangen. Det er vigtigt, at der dagligt luftes ud i soveværelset, da madrassen har brug for ventilering, så den fugt vi afgiver kan komme ud af madrassen.

Det anbefales at slå 
dynen op og glatte betrækket, så der kommer luft til madrassen. Madrassen må ikke ligge på et kompakt underlag, hvor fugten ikke kan slippe ud. Madrassen bør støvsuges jævnligt. Pletter på betrækket kan i mange tilfælde fjernes med demineraliseret vand.

Vask din topmadras

Topmadras betrækket kan vaskes, men bemærk at betrækket vil blive mindre efter vask. Betrækket strækkes i fugtig tilstand, for at reducere krypning. Betrækket må ikke
tørretumbles. Se vaskeanvisning på betrækket Efter vask kan det quiltede fiberfyld i betrækket miste noget af sin volume, det har ingen indflydelse på komforten.

Vedligeholdelse af elevationsseng

Din nye elevationsseng vil fungere i mange år fremover, hvis den får den nødvendige vedligeholdelse! Der er nogle få ting som du skal være opmærksom på når du anvender sengen.

Garantibetingelser for din seng

– Hvert eneste produkt er fremstillet med største omhu og har gennemgået en nøje kontrol, inden det forlader fabrikken.

Garanti
-15 års garanti mod fjedre- og rammebrud på sengen.
-15 års garanti på fabrikationsfejl på Nature latex kerner.
-5 års garanti på fabrikationsfejl på motor. Dette gælder ikke for trådløs betjening og elevationsbeslag.
-5 års garanti på fabrikationsfejl Supreme topmadras med Talalay latex.
-2½ års general reklamationsret på materialer og fabrikationsfejl.

 Garantiperioden træder i kraft på datoen, der står på fakturaen. Garantien er kun gældende ved fremvisning af den originale faktura.

 Garantien er kun gældende ved normalt daglig brug.

 Montering og vedligeholdelse skal være udført i overensstemmelse med instruktionerne.

Generelle garantibetingelser

Opstår der skader på din seng, som er omfattet af garantien, skal reklamationen anmeldelse til den forretning, hvor produktet oprindeligt er købt.
I tilfælde af materiale- eller fabrikationsfejl, dækker garantien udbedring af fejlen. Hvis defekten ikke kan udbedres, erstattes produktet inden for garantiperioden med det samme produkt eller et tilsvarende produkt, såfremt det ikke længere kan leveres.

Fabrikken afgør om en fejl skal afhjælpes i form af udskiftning, reparation eller godtgørelse. Garantikrav i tilfælde af defekter/ beskadigelser som følge af uhensigtsmæssig anvendelse, feks. overbelastning, forkert eller ukyndig brug, eller som følge af normal slidtage afvises. Afhængigt af reklamationens art kan kombinationer med andre produkter medføre begrænsninger i garantikravet.

 

Lær meget mere om pleje og vedligeholdelse af din madras

En madras er en stor investering, og for at sikre dens holdbarhed og optimal ydeevne, er det vigtigt at vedligeholde den korrekt. Læs alt om hvordan du kan vedligeholde din madras bedst muligt og forlænge dens levetid. Læs mere her