Om os

Senge-Universet Egtved og Senge-Universet Fredericia er opstartet ud fra tankegangen om at levere gode senge til gode priser.
Vi er et lille team bestående af Lars Enevoldsen og Jan Johansen, men med de rigtige forudsætninger for at give dig den bedste vejledning i dit sengekøb.

Vores erfaring er din fordel

Lars er uddannet møbelsælger og har solgt møbler og senge gennem de sidste 25 år. Lars er omhyggelig med vejledning og information og citerer:
“Vi kan ikke helbrede en dårlig ryg, men vi kan sørge for, at du ligger rigtigt”.

For 5 år siden åbnede Lars sin egen virksomhed ”Sengegaarden” i Frederikshåb mellem Egtved og Billund med stor succes.
I 2019 skiftede Sengegaarden navn til Senge-Universet Egtved og fik ny butik på Aftensang i Egtved, hvor Jan Johansen samtidig med blev part i virksomheden. Jan har været i byggebranchen i mange år, hvor de seneste år er brugt som salgskonsulent.

“Jeg brænder for at hjælpe og dele min viden med vores kunder. For mig handler det om at lytte til kunden og finde den helt rigtige løsning.”

Lars
Sengerådgiver i Senge-Universet

At være privatejet betyder først og fremmest, at vi er uafhængige og dermed enerådige i forhold til priser og varesortiment. Det giver os en fleksibilitet, som gør os i stand til at levere individuel betjening (book f.eks. en tid) og service på et meget højt fagligt niveau.

Gennem mange års erfaring har vi opbygget en stor faglig ekspertise og et stærkt netværk, som gør, at vi kan tilbyde vores kunder professionel vejledning blandt et stort og varieret udvalg af alt til soveværelset – og til markedets mest attraktive priser.

“Jeg har altid selv været glad for en god og personlig betjening. Idag er jeg stolt af at kunne hjælpe andre mennesker, til mere overskud i deres hverdag gennem en god nattesøvn”

Jan
Sengerådgiver i Senge-Universet

Sov godt

Vi udvikler og opdaterer os løbende på nyeste viden inden for senge og søvn, så vi kan tilbyde dig den bedste og mest kompetente vejledning.
I dag har vi en stor butik & showroom på 330 m2 på Aftensang 4 i Egtved. Kom forbi og lad os guide dig igennem modeller, tilbehør og tilbud.