Prismatch og Prisgaranti

Når du handler hos Senge-Universet, kan du være sikker på at få den bedste pris på din nye seng og tilbehør. Vi har nemlig implementeret en prismatch- og prisgaranti ordning for at sikre vores kunder de bedste tilbud på markedet. Hvis du finder en vare billigere hos en konkurrent i Danmark, matcher vi prisen for dig. Det betyder, at du altid kan handle trygt og sikkert hos os, velvidende at du har fået den bedste pris.

Vores prismatch- og prisgaranti gælder for alle vores produkter, og vi undersøger altid om prisen på det specifikke produkt hos vores konkurrent er identisk med vores egen pris. Hvis priserne er ens, så matcher vi prisen uden spørgsmål. Vi ønsker nemlig at give dig den bedst mulige oplevelse og værdi, når du handler hos os.

Hvis du er i tvivl om vores prismatch- og prisgaranti, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi vil med glæde undersøge priserne og guide dig i den rigtige retning. Hos Senge-Universet ønsker vi kun det bedste for vores kunder, og vi vil altid stræbe efter at give dig den bedste pris på vores senge og tilbehør

Se om du kan få prismatch

Skal vi prismatche? Kontakt os på tlf.  71 74 77 73

Er du i tvivl eller har spørgsmål?

Vi er her for at hjælpe! Så er du fortsat i tvivl om, hvordan du ombytter din seng, så kontakt vores sengeekspert Lars på telefon 71 74 77 73.