Filter

Vi hjælper dig med at vælge mellem vores forskellige senge

Prøv vores nye sammenligningsmulighed

Vælg en Topmadras latex eller skum efter dine præferencer og behov

Når du vælger din nye Topmadras latex eller skum, er det vigtigt at tage højde for dine personlige præferencer og behov. Hvis du f.eks. har brug for ekstra opbevaringsplads, kan du vælge en seng med opbevaring i form af skuffer eller rum under sengen. Hvis du derimod ønsker en mere minimalistisk seng, kan du vælge en seng uden hovedgavl eller med en enkel og stilren hovedgavl.
Vores udvalg af Topmadras latex eller skum omfatter også senge i forskellige materialer og design. Du kan f.eks. vælge en seng i læder eller stof, eller en seng med et mere moderne eller klassisk design. Uanset hvilken type seng du vælger, kan du være sikker på, at du får en seng af høj kvalitet og med en god komfort.

Køb en Topmadras latex eller skum i Senge-Universet

Når du køber din nye Topmadras latex eller skum hos Senge-Universet, kan du vælge at få den leveret direkte til din dør eller selv afhente den i et af vores varehuse. Vi tilbyder også forskellige betalingsmuligheder, så du kan vælge den betalingsmetode, som passer bedst til dig. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige seng til dit soveværelse, og vi glæder os til at byde dig velkommen hos Senge-Universet.
Vores lagerbeholdningen af Topmadras latex eller skum kan variere, afhængigt af efterspørgslen og andre faktorer. Kontakt din lokale Senge-Universet på telefon 71 74 77 73 for at få mere præcise oplysninger om lagerbeholdningen af kontinentalsenge i denne størrelse.

Sov som en drøm i en Topmadras latex eller skum

Med en kontinentalseng får du en rigtig god komfort, fordi en kontinentalseng er opbygget af tre forskellige lag – en underseng af bæreskum, en springmadras med pocket-fjedre og en topmadras. Sengens tre lag er med til at sikre dig optimal liggekomfort og vigtigst af alt en god nats søvn. Hos Senge-Universet får du 10 års garanti på vores madrasser, så du kan sove helt uden bekymringer.

Få mere ud af hverdagen og nyd krop og sjæl. Når du sover godt, får kroppens batterier lov til at lade op, så du kan stå op til en positiv dag fyldt med energi og overskud. Vi er eksperter på området, og handler du i vores butikker, hjælper vi gerne med råd og vejledning til, hvordan du kommer til at sove endnu bedre. Vil du blive klogere på din søvn, så besøg en af vores butikker. Du finder butikkerne her.

Når du køber en madras til din kontinentalseng i Senge-Universet, får du altid 101 nats ombytning. Vi ønsker, at du skal være glad for din nye seng! Derfor tilbyder vi en ombytning pr. ordre af sengens fasthed, som er gældende i 101 nat fra den dag, du modtog sengen. Du kan læse meget mere om dine muligheder her.

Overvej en sengegavl når du køber ny kontinentalseng

Med en sengegavl til din nye kontinentalseng får du en flot seng i dit soveværelse. Du kender måske sengegavle fra flotte hoteller og ønsker du at få hotelstemning ind i soveværelset, så er en sengegavl det helt rigtige tilvalg for dig. En sengegavl er lækker og visuelt flot at se på, og med de forskellige mønstre kan du finde et unikt look til dit soveværelse. Som bonus betyder sengegavlens polstring, at de er bløde og behagelige at sidde op ad, hvis du læser en god bog eller ser en film i sengen.

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er en seng med flere lag, som giver en god højde på sengen, blødhed og et mere eksklusivt udtryk end en boxmadras.
De forskellige lag kan have forskellige opbygninger. Nogle består af et bundlag af bæreskum med en madras ovenpå. Andre består af et bundlag af fjedre med en madras ovenpå. Og en helt tredje slags består af et dobbeltfjedret bundlag med en madras ovenpå. De er alle sammen lavet til at give forskellige former for komfort og dybde i sengen. Kontinentalsengene fås i forskellige størrelser. Vælg mellem klassiske stoftyper og farver eller vær med på trenden og køb din nye seng i luksus Velour eller fløjl i de lækreste farver.

Hvilken kontinentalseng er bedst?

Det handler om at få den bedste søvn som overhovedet muligt. Derfor skal du lytte til din krop og personlige behov,  når du skal vælge din nye kontinentalseng. Vi anbefaler, at du fokusere på følgende 4 punkter:

  1. Vælg den fasthed som passer til din kropsvægt
  2. Vær opmærksom på din soveposition
  3. Vælg en seng med 7 komfortzoner
  4. Vælg en topmadras som matcher din kropstemperatur

Du får altså den perfekt kontinentalseng, hvis du kan matche dit valg med dine behov. Vi anbefaler altid, at du besøger din lokale Senge-Universet, hvor du kan få professionel rådgivning og se nærmere på de mange forskellige senge.

En kontinental seng er en type seng, der består af tre lag. Den nederste del er en boxmadras, den midterste del er en fjedrende madras og den øverste del er en topmadras.

Fordelen ved en kontinentalseng er, at den giver en høj grad af komfort og støtte til kroppen. De tre lag madrasser i kombination med en stabil sengeramme giver en god liggekomfort, der hjælper med at mindske smerter i ryg, nakke og skuldre.

Det afhænger af den enkelte persons behov og præferencer. En kontinentalseng kan give bedre støtte og komfort, men en boxmadras kan være mere økonomisk og mere fleksibel i forhold til valg af sengebund og sengegavl.

Det afhænger af den enkelte persons behov og præferencer. En kontinentalseng kan give en højere grad af komfort og støtte, men det kan også være en dyrere investering end andre sengealternativer. Det er vigtigt at prøve forskellige senge og madrasser for at finde den bedste løsning til ens individuelle behov.