Filter

Vi hjælper dig med at vælge mellem vores forskellige senge

Prøv vores nye sammenligningsmulighed

Sov som en drøm i en kontinentalseng

Med en kontinentalseng får du en rigtig god komfort, fordi en kontinentalseng er opbygget af tre forskellige lag – en underseng af bæreskum, en springmadras med pocket-fjedre og en topmadras. Sengens tre lag er med til at sikre dig optimal liggekomfort og vigtigst af alt en god nats søvn. Hos Senge-Universet får du 10 års garanti på vores madrasser, så du kan sove helt uden bekymringer.

Få mere ud af hverdagen og nyd krop og sjæl. Når du sover godt, får kroppens batterier lov til at lade op, så du kan stå op til en positiv dag fyldt med energi og overskud. Vi er eksperter på området, og handler du i vores butikker, hjælper vi gerne med råd og vejledning til, hvordan du kommer til at sove endnu bedre. Vil du blive klogere på din søvn, så besøg en af vores butikker. Du finder butikkerne her.

Når du køber en madras til din kontinentalseng i Senge-Universet, får du altid 101 nats ombytning. Vi ønsker, at du skal være glad for din nye seng! Derfor tilbyder vi en ombytning pr. ordre af sengens fasthed, som er gældende i 101 nat fra den dag, du modtog sengen. Du kan læse meget mere om dine muligheder her.

Find den perfekte madras

Vores erfaring viser, at det ikke altid er nemt at gennemskue markedet for madrasser. Et af de vigtigste elementer i en kontinentalseng er det midterste lag, nemlig springmadrassen. Der findes et hav af forskellige typer springmadrasser, og derfor er det vigtigt, at du ikke udelukkende beslutter dig ud fra prisen. Vi anbefaler, at du sætter dig nøje ind i, hvad dine forventninger er til din madras – Levetid, hårdhed, tykkelse og meget mere. Vi forhandler kun kvalitetsmadrasser, så du er sikret en lang levetid på dit køb. 

Vores topmadrasser er i højeste kvalitet. Med topmadrassen kan du selv bestemme, hvordan din nye senge skal føles at ligge i. Du kan nemlig sammensætte en kontinentalseng helt efter dine behov, og vi hjælper dig gerne til det perfekte match! 

Du finder vores kontinentalsenge i flere forskellige mål bl.a.: 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm og skal du bruge specialmål, så tøv ikke med at kontakte os – vi finder en løsning.  

Overvej en sengegavl når du køber ny kontinentalseng

Med en sengegavl til din nye kontinentalseng får du en flot seng i dit soveværelse. Du kender måske sengegavle fra flotte hoteller og ønsker du at få hotelstemning ind i soveværelset, så er en sengegavl det helt rigtige tilvalg for dig. En sengegavl er lækker og visuelt flot at se på, og med de forskellige mønstre kan du finde et unikt look til dit soveværelse. Som bonus betyder sengegavlens polstring, at de er bløde og behagelige at sidde op ad, hvis du læser en god bog eller ser en film i sengen.

Hvad er en kontinentalseng?

En kontinentalseng er en seng med flere lag, som giver en god højde på sengen, blødhed og et mere eksklusivt udtryk end en boxmadras.
De forskellige lag kan have forskellige opbygninger. Nogle består af et bundlag af bæreskum med en madras ovenpå. Andre består af et bundlag af fjedre med en madras ovenpå. Og en helt tredje slags består af et dobbeltfjedret bundlag med en madras ovenpå. De er alle sammen lavet til at give forskellige former for komfort og dybde i sengen. Kontinentalsengene fås i forskellige størrelser. Vælg mellem klassiske stoftyper og farver eller vær med på trenden og køb din nye seng i luksus Velour eller fløjl i de lækreste farver.

Hvilken kontinentalseng er bedst?

Det handler om at få den bedste søvn som overhovedet muligt. Derfor skal du lytte til din krop og personlige behov,  når du skal vælge din nye kontinentalseng. Vi anbefaler, at du fokusere på følgende 4 punkter:

  1. Vælg den fasthed som passer til din kropsvægt
  2. Vær opmærksom på din soveposition
  3. Vælg en seng med 7 komfortzoner
  4. Vælg en topmadras som matcher din kropstemperatur

Du får altså den perfekt kontinentalseng, hvis du kan matche dit valg med dine behov. Vi anbefaler altid, at du besøger din lokale Senge-Universet, hvor du kan få professionel rådgivning og se nærmere på de mange forskellige senge.