Filter

Vælg den helt rigtige boxmadras

Når du skal vælge din nye boxmadras, skal du være opmærksom på flere egenskaber. En af de ting du skal være særligt opmærksom på, er at vælge den rigtige fasthed. Desto mere fast du vælger desto hårdere vil madrassen føles, hvilket er vores kunders foretrukne valg. Det vigtigste er, at boxmadrassen støtter din ryg, så din krop ligger i en naturlig position.

Vores anbefaling er, at hvis din vægt er under 75 kg, anbefaler vi en medium madras. Er din vægt over 75 kg, vil vi anbefale en fast madras. Er din vægt over 90 kg, vil en ultra fast madras være det helt rigtige for dig. 

Vi tilbyder altid vores kunder et gratis sengetjek. Du kan reservere en tid online, så du er sikker på, at vi har tid til dig, når du kommer. Vi hjælper med at finde den helt rigtige boxmadras og står klar til at besvare dine spørgsmål.

Når du skal finde den perfekte boxmadras, er det vores anbefaling, at du prøver flere forskellige madrasser. Under afprøvning skal du mærke efter i ryg, hofte og ben. Bliv gerne liggende i sengen i fem minutter og mærk godt efter. Du kan finde butikker og åbningstider her.

Når du køber en boxmadras i Senge-Universet, får du altid 101 nats ombytning. Vi ønsker, at du skal være glad for din nye seng! Derfor tilbyder vi en ombytning pr. ordre af sengens fasthed, som er gældende i 101 nat fra den dag, du modtog sengen. Du kan læse meget mere omkring dine muligheder her.

Find den perfekte madras

Vores erfaring viser, at det ikke altid er nemt at gennemskue markedet for madrasser. Et af de vigtigste elementer i en boxmadras er nemlig springmadrassen. Der findes et hav af forskellige typer springmadrasser, og derfor er det vigtigt, at du ikke udelukkende beslutter dig ud fra prisen. Vi anbefaler, at du sætter dig nøje ind i, hvad dine forventninger er til din madras – Levetid, hårdhed, tykkelse og meget mere. Vi forhandler kun kvalitetsmadrasser, så du er sikret lang levetid på dit køb. 

Vores topmadrasser er i højeste kvalitet. Med topmadrassen kan du selv bestemme, hvordan din nye seng skal føles at ligge i. Du kan nemlig sammensætte sengen helt efter dine behov, og vi hjælper dig gerne til det perfekte match! 

Du finder vores boxmadrasser i flere forskellige mål, bl.a.: 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm og skal du bruge specialmål, så tøv ikke med at kontakte os –  Vi finder en løsning.  

Sengegavl kan også fås til en boxmadras

Med en sengegavl til din nye boxmadras får du en flot seng i dit soveværelse. Du kender måske sengegavle fra flotte hoteller og ønsker du at få hotelstemning ind i soveværelset, så er en sengegavl det helt rigtige tilvalg for dig. En sengegavl er lækker og visuel flot at se på, og med de forskellige mønstre kan du finde et unikt look til dit soveværelse. Som bonus betyder sengegavlens polstring, at de er bløde og behagelige at sidde op ad, hvis du læser en god bog eller ser en film i sengen.

Boxmadrasser med garanti for god søvn

Det er vigtig for os, at du ligger godt i din nye boxmadras-seng. Derfor tilbyder vi 101 nats ombytning på alle vores boxmadrasser. Det giver dig mulighed for at teste madrassen derhjemme. Det tager ofte 60 dage, før kroppen helt har vænnet sig til din nye seng. Derfor kan du være helt tryg, når du handler hos Senge-Universet. 

Med den rigtig seng er du sikker på en optimeret søvnkvalitet. Vi ønsker, at du skal få mere overskud og energi i hverdagen, og hvis du er glad, så er vi også glade! Er du ikke tilfreds med din nye boxmadras, så kontakt den butik du har handlet sengen i – så finder vi en god løsning. 

Hvad er en boxmadras?

En boxmadras er den mest enkle og komplette sengeløsning, man kan få. Madrassen består af en træramme, 2 lag fjedre og polster. Alt sammen samlet i stof, fæstnet på trærammen og en madras ovenpå, som kan fås i mange forskellige tykkelser og materialer. Dette giver madrassen mere dybde og betyder samtidig, at områder som skulder og hofte har lidt mere at synke ned i, så man er sikker på, at ryggen bliver aflastet, som den skal.