Filter

Elevationsseng – Vi har et stort udvalg af elevationssenge

Med en elevationsseng har du muligheden for at ligge i sengen på flere forskellige måder, fordi elevationssengen har en motor, så du kan justere højden i hoved- og fodenden. Kan du lide at læse en bog, se fjernsyn eller bare nyde at få benene løftet en smule, så er en elevationsseng det helt rigtige valg for dig. Hos Senge-Universet får du 25 års garanti på vores motorer til elevationssengen, så du kan sove helt uden bekymringer.

Få mere ud af hverdagen og nyd krop og sjæl. Når du sover godt, får kroppens batterier lov til at lade op, så du kan stå op til en positiv dag fyldt med energi og overskud. Vi er eksperter på området, og handler du i vores butikker, hjælper vi gerne med råd og vejledning til, hvordan du kommer til at sove endnu bedre. Så vil du blive klogere på din søvn, så besøg en af vores butikker. Du finder vores butikker her.

Det er vigtig for os, at du bliver glad for din nye elevationsseng. Derfor får du i Senge-Universet altid 101 nats ombytning. Vi ønsker, at du skal være mere end glad for din nye seng! Derfor tilbyder vi en ombytning pr. ordre af sengens kerne, som er gældende i 101 nat fra den dag, du modtog sengen. Du kan læse meget mere omkring dine muligheder her.

Madrassen til din elevationsseng betyder meget

Der findes rigtig mange forskellige typer madrasser, og du skal være opmærksom på mere end blot prisen. Er du selv på jagt efter en madras, anbefaler vi, at du sætter dig godt ind i, hvad dine forventninger er til din nye madras – Levetid, hårdhed, tykkelse og meget mere. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at blive klogere, og du skal være meget velkommen til at kigge forbi en af vores butikker.

Køb topmadrasser i højeste kvalitet hos os. Med topmadrassen kan du selv bestemme, hvordan din nye seng skal føles at ligge i. Du kan nemlig sammensætte en elevationsseng helt efter dine behov, og vi hjælper dig gerne til det perfekte sengematch! 

Du finder vores elevationssenge i flere forskellige mål, bl.a.: 120 cm, 140 cm, 160 cm, 180 cm og skal du bruge specialmål, så tøv ikke med at kontakte os – vi finder en løsning for dig.  

Sengegavl giver et flot udtryk til din elevationsseng

Med en sengegavl til din nye elevationsseng får du en flot seng til dit soveværelse. Du kender måske sengegavle fra flotte hoteller, og ønsker du at få en hotelstemning ind i soveværelset, så er en sengegavl det helt rigtige tilvalg for dig. En sengegavl er lækker og visuel flot at se på, og med de forskellige mønstre kan du finde et unikt look til dit soveværelse. Som bonus betyder sengegavlens polstring, at de bløde og behagelige at sidde op ad, hvis du læser en god bog eller ser en film i sengen.

Hvad er en elevationsseng?

En elevationsseng er opbygget med en elevationsbund med tilhørende motorer. Hos Senge-Universet er langt de fleste senge med en solid træramme. Tilhørende er der en springmadras, som består af pocket- eller multifjedre i 5- eller 7 komfortzoner. Elevationssengene fås i forskellige størrelser. Vælg mellem klassiske stof og farver eller vær med på trenden og køb din nye seng i luksus Velour eller fløjl i de lækreste farver.

Hvilken elevationsseng er bedst?

For at få den bedste søvn skal du lytte til din krop og dit personlige behov,  når du skal vælge din nye elevationsseng. Vi anbefaler at du fokuser på følgende 4 punkter:

  1. Vælg den fasthed, som passer til din kropsvægt
  2. Vær opmærksom på din soveposition
  3. Vælg en seng med 7 komfortzoner
  4. Vælg en topmadras, som matcher din kropstemperatur

Du får altså den perfekte elevationsseng, hvis du kan matche dit valg med dine behov. Vi anbefaler altid, at du besøger din lokale Senge-Universet, hvor du kan få professionel rådgivning, og hvor du kan se nærmere på de mange forskellige senge.